Богдан Боруховський представив нового очільника лісової галузі України

Сьогодні, 19 лютого, за дорученням Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Романа Абрамовського, Перший заступник Міністра Богдан Боруховський представив колективу Держлісагентства та обласним очільникам лісової галузі новопризначених Голову Державного агентства лісових ресурсів України Юрія Болоховця та його заступника Віктора Смаля.

 

“Я радий офіційно представити вам нового Голову Державного агентства лісових ресурсів України Юрія Болоховця. На моє переконання, керівником Держлісагентства стала людина, яка відповідає викликам часу, потребам, комунікативним навичкам. Сьогодні розпочалася нова історія лісової галузі. Переконаний, що Юрій Віталійович – саме така людина, яка справиться з викликами та завданнями”, – зазначив Перший заступник Міністра Богдан Боруховський.

 

Він додав, що наразі необхідно переглянути фінансові показники в галузі, ефективність використання коштів і ресурсів, заробітні плати простих лісівників, переглянути відкритість галузі та відновити авторитет лісівника. У лісовій галузі багато прекрасних фахових працівників, які самовіддано працюють на благо галузі та країни. Відтак до лісівників є великий кредит довіри.

 

У свою чергу новопризначений Голова Держлісагентства Юрій Болоховець наголосив, що усвідомлює та відчуває велику відповідальність за справу, яку йому доручили – очолити лісову галузь України та подякував Міністру Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України Роману Абрамовському та його команді, народним депутатам та всім присутнім в конференц-залі.

 

Юрій Віталійович відзначив, що пів року на посаді заступника Голови Державного агентства лісових ресурсів України не були даремними, адже він курував важливі напрямки лісового господарства – від переробки до мисливства і розуміє реальний стан галузі на всіх етапах. Він чітко розуміє всю проблематику лісового господарства і розуміє, які кроки потрібно робити, щоб виправити ситуацію», – підкреслив він.

 

Голова Держлісагентства під час своєї доповіді окреслив три основні напрямки та проблеми, з якими необхідно буде поборотися:

 

– Реформування галузі;

 

– Світові зміни в плані глобального потепління. Адже саме через глобальне потепління в лісових масивах із кожним роком все більше і більше виникає лісових пожеж.

 

– Лісокультурна справа, яку потрібно змінювати і потрібно змінювати породний склад, змішування культур та технологію лісовідновлення та лісорозведення.

 

“Наостанок, хочу запевнити, що простих рішень відносно лісу немає і не буде. Надіюся, що ми зможемо зберегти ліс і фаховість працівників лісового господарства, – підкреслив очільник галузі.

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства