Діти і ліс

1 місце

ДП «Корюківське лісове господарство щороку проводить конкурси дитячих малюнків та творів на тему «Людина і ліс». Лісівники ставлять на меті пробудження у дітей екологічної свідомості та поваги до професії лісівника.

– Діти з першого по четвертий класи брали участь у створенні малюнків, а старші (учні п’ятих – восьмих класів) писали твори, в яких зобразили своє бачення важливості лісу для людини та їх взаємозв’язок. Ми сподіваємось, що такі заходи сприятимуть правильному вихованню молодого покоління та допоможуть дітлахам обрати в майбутньому цікаву та корисну професію! – уточнює головний лісничий ДП «Корюківське лісове господарство» Віталій Скоробагатий.

В конкурсі на кращий дитячий малюнок перемогла учениця 3 – Б класу Корюківської ЗОШ I – III ст. № 1 Музика Аніта, II місце посіла учениця 3 – Б класу Корюківської ЗОШ I – III ст. № 1 Толстова Софія, III місце – учениця 1 класу Сновського ЦДЮТ – Сотник Анастасія.

В конкурсі на кращий твір перемога належить учениці 6 класу Наумівської ЗОШ I-III ст. – Борисенко Ользі, II місце посідає учениця 5-А класу Корюківської ЗОШ I-III ст. №1 Балан Софія, III місце – учениця 5 класу Сядринської ЗОШ I – III ст. Бабич Єлизавета.

Загалом майже 90 школярів взяли участь у конкурсах на кращий твір та малюнок за темою «Людина і ліс».

Журі конкурсу висловлює подяку всім учасникам, а також вчителям та батькам дітей і запрошує до участі в інших заходах, що проводяться державним підприємством «Корюківське лісове господарство».

Також власні пропозиції щодо співпраці, різноманітних акцій та конкурсів, ви можете надсилати у приватні повідомлення.

 

         За інформацією ДП «Корюківське лісове господарство»

 

2 місце

3 місце

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства