Для майбутніх лісів головне – лісовідновлення та лісорозведення

Саме таким був лейтмотив всеукраїнської акції “Майбутнє лісу у твоїх руках”, яка стартувала 21 березня, в Міжнародний день лісів.

У цей день лісівники ДП “Новгород-Сіверський лісгосп”  провели активне доповнення лісовими культурами зелених масивів.

У заході взяли участь учні Задеснянського шкільного лісництва,  виконувач обов’язків голови Новгород-Сіверської районної державної адміністрації Р.М. Веремієнко, начальник районного відділу освіти С.В. Біла, головний лісничий ДП “Новгород-Сіверський лісгосп” В.Г. Сідько, директор Биринського НВК Л.П. Плахута, лісова охорона Задеснянського лісництва та представники засобів масової інформації.

Мета такої акції – поширення знань про ліси та їх важливість для існування життя на планеті, виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи, забезпечення зацікавленості в збереженні лісових насаджень, дотримання правил поведінки в лісі, роз’яснення населенню важливості створення лісових насаджень, надання можливості учнівській молоді та представникам громадськості взяти участь у роботах з лісовідновлення і лісорозведення.

На початку свята учні шкільного лісництва привітали гостей концертом, а потім запрошені та члени шкільного лісництва разом із лісовою охороною, незважаючи на   примхи погоди, провели доповнення лісовими культурами площі в 2,8 гектара.

По завершенню цієї роботи учасники Акції розвісили в лісовому масиві синичники. Цього ж дня лісова охорона провела в школах  уроки знань про ліс та його важливість у житті людини.

Загалом в акції взяли участь 106 чоловік.

За інформацією ДП «Новгород-Сіверське лісове господарство»

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства