Корюківські ліси – це його життя

 

IMG_0726

Ваш отчий край, Ваш рідний дім, Ваша робота за покликанням – це щедрі й вічнозелені ліси Корюківщини. Звісно, і школярем підлітком, і юнаком з атестатом зрілості в руках хлопець мріяв, щоб стати лісівником. І наполегливо, цілеспрямовано йшов до здійснення своїх юних намірів та сподівань. А навчання в Українській сільськогосподарській академії до давало Вам впевненості в своїх силах і зміцнювало крила мрії. Молодий дипломований спеціаліст (у далекі тепер 80-і роки) і шлях свій трудовий розпочав у батьківській стороні — спочатку працював помічником лісничого Андрониківського лісництва, згодом став лісничим цього ж лісництва. А через деякий час, набравши у свою професійну «скриньку» достатньо вміння та досвіду, очолив Брецьке лісництво. Для мене Корюківські ліси – це моє життя, мої друзі, моя домівка, щиро каже Петро Петрович Погребняк, який з 1999 року очолює ДП «Корюківське лісове господарство».

Доброзичливий і виважений у стосунках з людьми, чудовий спеціаліст, Ви створили хороший трудовий колектив. Ваше підприємство завжди «на плаву», які б суворі економічні віхоли не вирували на українській землі. Ви дорожите людьми, боретеся за кожного свого працівника, батьківське плече завжди підставляєте молоді і самовіддані в повсякденній роботі, а тому Вас і шанують, і люблять колеги та підлеглі. У Вас, Петре Петровичу, незаперечний авторитет у великій родині лісівників Чернігівщини. Бо Ви – справжній майстер своєї справи і надійний товариш, порядна, сердечна людина. Впродовж трудових років ви неодноразово нагороджувалися грамотами Чернігівської обласної та Корюківської районної адміністрацій, Держкомлісгоспу України. (Маєте й іменний годинник нашого Держкомлісгоспу). Ваша самовіддана високопрофесійна праця гідно цінується. Але головне – Ваше вірне служіння Чернігівським лісам і шана людська. Дорогий Петре Петровичу! У Вас чудова сім’я, гарні сини Тарас і Богдан. Богдан пішов батьківською стежкою, став лісівником, щоб продовжити родинну династію.

Наш шановний друже і колего! Вітаємо Вас з 55-річчям і бажаємо міцного здоров’я, сімейного благополуччя, наповнених сонцем років, нових здобутків і трудових досягнень.

З повагою – лісівники Чернігівщини

IMG_0788

IMG_9166

PICT9342

IMG_9106

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства