Креативні друзі ніжинських лісівників

Першого квітня ніжинські лісівники визначили переможців конкурсу на найкреативнішу шпаківню, який оголосили декілька місяців тому серед школярів чотирьох районів: Ніжинського, Носівського, Бобровицького та Куликівського.
Дату обрали не випадково, адже 1 квітня – це ще й Міжнародний день птахів.
За мету організатори ставили наблизити дітей до природи та популяризувати не тільки здоровий, але й “правильний” відпочинок, розказавши елементарні правила поводження у лісі.
Проходив захід у ботанічному заказнику місцевого значення “Зайцеві сосни”, що розташований на території регіонального ландшафтного парку “Ніжинський”. У минулому році працівники лісгоспу облаштували тут рекреаційну зону, подбавши про все необхідне для відпочинку: місце для багаття і сміття, мангал та будиночок лісівника.
“Обрати кращих було надзвичайно важко, адже всі роботи чудові, одразу видно, що до їх створення підійшли креативно та вклали душу. Тож ми вирішили запросити всіх учасників і зробити невеличке свято,” – розповів Юрій Болоховець, директор ДП ” Ніжинський лісгосп”.
Тож після урочистої частини з гарним настроєм і подарунками, діти разом із лісівниками розвісили шпаківні на деревах, прикрасивши рекреацію не тільки красивими, але й такими потрібними для птахів виробами.
Сили поновити допомогли лісова каша та чай, які сьогодні смакували по-особливому!

За інформацією прес-служби ДП «Ніжинський лісгосп»

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства