Лісівники Чернігівщини вітають ветеранів з Днем Перемоги

Проблемами ветеранів Великої Вітчизняної війни лісівники Чернігівщини опікуються не лише у переддень урочистого свята – Дня Перемоги. Допомагати добрими справами і словами учасникам війни, вдовам, ветеранам вони намагаються постійно. А це й обробіток городів, допомога з сінокосом, забезпечення паливом на пільгових умовах та інше. Звісно ж, що найбільше уваги, гарних слів, побажань довголіття наші герої війни чують у ці святкові травневі дні.

Адже з року в рік у всіх лісгоспах Чернігівщини вшановують пам’ять тих героїв, кого вже немає з нами, і говорять слова вдячності з побажанням довголіття тим, хто святкує День Перемоги. А цей рік – особливий, ювілейний! Тож, за сприяння керівництва Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства, лісогосподарських підприємств і профспілкових комітетів, ветерани отримають вітання до 75-ліття Дня Перемоги.

У лісах Чернігівщини знаходиться багато поховань воїнів, які героїчно загинули, захищаючи Придесення. Їхні могили та обеліски дбайливо доглядають лісівники.

Керівники лісгоспів Чернігівського ОУЛМГ подбали про святкове привітання для ветеранів війни. Нині їх в області з кожним роком лишається все менше.

Всі вони цей святковий день відзначатимуть удома, але лісівники теж не залишать без уваги ветеранів і привітають їх особисто.

«Увага до тих, хто своїм подвигом виборов нам мирне життя, допомога нашим ветеранам, вшанування їхньої пам’яті, виховання у патріотичних традиціях молодого покоління, – це наш святий та почесний обов’язок», – переконаний заступник начальника Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Жук.

 

За інформацією Чернігівського ОУЛМГ

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства