Лісівники потурбувалися про затишну зимівлю

У кожному з дванадцяти державних лісогосподарських підприємств визначені постійні місця відпускання, оприлюднено номери їхніх контактних телефонів, визначено ціни та призначено відповідальних осіб за реалізацію паливних дров для населення і об’єктів соціальної інфраструктури.

 

Усвідомлюючи, що ціни на газ нині «кусаються», особливо для найбільш незахищених верств населення, на складах лісогосподарських підприємств вже накопичено понад 106 тисяч кубічних метрів паливних дров для населення та об’єктів соціальної інфраструктури – школам, лікарням, дитячим дошкільним закладам та закладам культури. До того ж, вартість цього традиційного для чернігівського Полісся палива мінімальна, наскільки це можливо – від 180 гривень за кубічний метр.

А ось в таких держлісгоспах, як Добрянський, Ніжинський і Корюківський, в яких працюють верстати-дровоколи, споживачі паливних дров з навколишніх сіл і селищ матимуть можливість придбати вже й поколоті, сухі, готові до вжитку хоч в котлах, хоч в грубках, камінах та печах паливні дрова. Правда, ціна на них, враховуючи енергозатратність, вища – 711 гривень за кубічний метр. До того ж, у ДП «Добрянське лісове господарство пропонують споживачам ще й доставити паливо прямо, як мовиться, до двору, до хати…

Одним словом, завдяки своєчасним турботам лісівників, їхній соціальній відповідальності перед земляками навіть сувору зиму вони переживуть у теплі й затишку.

 

За інформацією Чернігівського ОУЛМГ

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства