Мужнім захисникам Вітчизни – від лісівників Сіверського краю

Збройні сили України – гордість всього українського суспільства. Наші люди, як ніколи раніше, об’єднали свої зусилля, щоб в тяжку годину випробувань допомагати один одному, а передусім – Армії.

І для великого колективу лісівників Чернігівщини Збройні Сили стали символом безумовної перемоги над російським агресором. Знаменно, що кожний сьомий лісівник Чернігівщини сьогодні боронить рідну землю на передовій.

Ті ж лісівники, котрі залишилися в тилу, продовжують дбати про екологію України: висаджують тисячі гектарів лісу на розмінованих і не захоплених ворогом територіях. Бо після безумовної Перемоги ми покликані передати наступним поколінням гордість Полісся – її ліси.

Лісівники Чернігівщини щиро і постійно допомагають незламним воїнам Збройних Сил України. Для оборони країни – на облаштування фортифікаційних споруд лісгоспи Чернігівського ОУЛМГ вже відправили тисячі кубометрів деревини: 7,2 тисячі кубометрів лісоматеріалів круглих, майже дві тисячі кубометрів пиломатеріалів та 2,1 тисячі кубометрів дров – загальною вартістю майже на 20 мільйонів гривень.

Та це лише, так би мовити, допомога з виробничої складової лісогосподарської діяльності.

Також передано Збройним Силам 14 вантажівок та стільки ж легковиків. ДП «Корюківське лісове господарство» планує передати після капітального ремонту ще один автомобіль ЗІЛ-131.

Постійно допомагаємо паливно-мастильними матеріалами та запчастинами. Вже передано 20 тонн пального.

Турбуємося і про добре здоров’я та смачну їжу для захисників Вітчизни – допомагаємо продуктами харчування, закуповуємо взуття та обмундирування. Лісівниками Чернігівщини також передана лазня на колесах, для того щоб взимку лазня зігрівала воїнів, і лікувала їх від простуди та грипу.

Одним словом, для лісівників також Україна – понад усе!

Перемога буде неодмінно за нами, що доведено успішним визволенням Харківщини і Херсона. Твердо віримо: над усією територією України замайорить Державний прапор.

 

За інформацією Чернігівського ОУЛМГ

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства