Нагороди – в День соборності України

22 січня в Чернігівському філармонійному центрі відбулися урочистості з нагоди Дня соборності України.

До святково прикрашеної зали прибули кращі трудівники з різних куточків Сіверського краю:  представники виробництва, соціальної сфери, культури, освіти і науки. Серед них і представники лісівничої галузі, ті, хто дбайливо плекає найдорожче багатство Придесення – його ліси.

Голова обласної державної адміністрації Андрій Прокопенко виконав приємну місію – оголосив про присвоєння Указом Президента України від 24 серпня 2019 року з нагоди Дня незалежності Почесного звання «Заслужений лісівник України» Михайлу Климентійовичу Аніщенку – помічникові лісничого Новоборовицького лісництва ДП «Корюківське лісове господарство».

Почесне звання «Заслужений лісівник України» Указом Президента України  в зв’язку з Актом проголошення незалежності України присвоєне і лісничому Ріпкинського лісництва ДП «Добрянське лісове господарство» Олександру Петровичу Зогому.

Очільник обласної державної адміністрації Андрій Прокопенко під бурхливі оплески присутніх вручив почесні відзнаки Батьківщини нагородженим, побажавши їм і всім лісівникам Чернігівщини подальших трудових успіхів на благо рідного краю і всієї України.

У залі були присутні начальник Чернігівського ОУЛМГ Олександр Зінченко і голова Товариства лісівників України в Чернігівській області, директор ДП «Городнянське лісове господарство» Сергій Аніщенко та керівники лісгоспів, у яких працюють нагороджені. А Олександр Зінченко на святі від душі привітав своїх колег і вручив їм червоні троянди.

Відбувся чудовий святковий концерт за участю артистів обласного філармонійного центру та митців із білоруської, вірменської, єврейської, ромської і корейської національних громад Придесення.

Усі лісівники Чернігівщини також щиро вітають колег із високими нагородами Вітчизни!

За інформацією Чернігівського ОУЛМГ

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства