Не міліє ріка дружби

Вже десятки років не міліє ріка справжньої дружби між лісівниками Чернігівщини та Гомельщини. Щороку українські лісівники приїздять до колег-сябрів із гостинного Гомеля, щоб обмінятися досвідом роботи, взяти участь у цікавих наукових конференціях, виробничих нарадах, різноманітних профспілкових заходах, позмагатися на міжнародній спартакіаді, що проходить під гаслом «Слов’янське братерство». Побувати в мисливських господарствах, поспілкуватися від душі в дружньому колі колег-однодумців, відпочити в затінку лісу. Так само і гомельчани із задоволенням приїздять на Придесення до українських лісівників.

Усі ці події постійно висвітлює часопис «Ліси Чернігівщини». З ініціативи організаторів зустрічей та редколегії журналу нещодавно видано ошатний фотоальбом «Зустрічі на кордоні дружби», у якому вміщено світлини фотожурналіста, фотохудожника Микола Тищенка.

Такий місток дружби – прекрасний, яскравий приклад міжнародного співробітництва! Тож щиро вітаємо усіх читачів чудового фотоальбому. Віримо, що така прекрасна і дуже важлива дружня співпраця лісівників України та Білорусі продовжуватиметься й надалі десятки та сотні років і в наступних поколіннях лісівників двох наших держав!

 

Сергій Дзюба, президент Міжнародної літературно-мистецької Академії України, редактор обласної газети «Чернігівщина: новини і оголошення», лауреат нагород Спілки письменників Білорусі «За великий внесок у літературу», імені Максима Танка та імені Максима Богдановича   

 

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства