Не стало патріарха Сіверських лісів

На 73 році життя переступив поріг вічності заслужений лісівник України Іван Прокопович Данилець зі славної династії трьох поколінь лісівників із села Вовчок Козелецького району…

Не стало багаторічного директора державного підприємства «Остерський лісгосп»,  котрий до глибини душі любив ліс і був вірним йому до останку.

Після закінчення Лубенського лісового технікуму Іван Прокопович  Данилець навчався на лісогосподарському факультеті Київського Національного аграрного університету. Сумлінно трудився на всіх посадах, пов’язаних з лісовою галуззю: майстром лісу, помічником лісничого, лісничим Козелецького лісництва. А потім майже тридцять років очолював колектив Остерського лісгоспу.

За вагомий внесок у розвиток лісогосподарської галузі йому було присвоєно почесне звання «Заслужений працівник сільського господарства України»,  нагороджено нагрудним знаком «За 40 років бездоганної служби в державній лісовій охороні України» та іншими нагородами.

«Дбати про ліс – значить дбати про людей, котрі його доглядають»,– вважав талановитий організатор лісової справи Іван Прокопович Данилець. Мабуть, саме тому з покоління в покоління, від династії до династії відбувалася справжня селекція фахових лісоводів. Саме тому пліч-о-пліч з Іваном Прокоповичем завжди працювали самовіддані люди, здатні віддавати лісу свої знання і силу, любов і життя.

Весь трудовий колектив лісівників Чернігівщини сумує з приводу непоправної втрати і висловлює сердечні співчуття рідним і близьким покійного Івана Прокоповича Данильця.

 

Лісівники Чернігівщини

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства