Новий рік і Різдво зустрічатимуть біля ялинки оновленого рекреаційного пункту на міжнародній автотрасі

Таку можливість у святкові дні надають водіям-далекобійникам і родинам з навколишніх сіл працівники ДП «Борзнянське лісове господарство», очолюване Андрієм Лашком, яке стало лідером за підсумками змагання серед колективів держлісгоспів ЧОУЛМГ в першому півріччі року минулого.

А в передсвяткові і святкові дні для лісівників усіх підрозділів лісгоспу, либонь, найгарячіша пора. Бо треба подбати, щоб лісові красуні своєчасно завітали до кожної домівки, шкільних і дошкільних закладів, в установи й організації району.

Усім цим клопітним комплексом підготовки і святкування Нового року і Різдва Христового сумлінно опікується головний лісничий лісгоспу Юрій Головченко. Докласти професійного вміння й організаторського хисту йому є куди! Ось уже на повну силу запрацював ялинковий базар в центрі Борзни. Тут можна придбати голубі ялинки в контейнерах з декоративного розсадника Берестовецького лісництва, а також ялини і сосни звичайні з розсадників Батуринського лісництва.

До речі, їх тут виростили майже три тисячі штук – вистачить на всіх і на будь-який найвимогливіший смак! А головна ялинка міста височіє в центрі Борзни. Вона являє собою не просто новорічне дерево, а ялинкову композицію, вивершену завдяки творчому хисту працівників Борзнянського лісництва. І все ж святковою родзинкою всі лісівники і мешканці Борзнянщини визнають новорічну красуню оновленого рекреаційного пункту обіч міжнародної автотраси Київ – Глухів.

– Тут, біля цієї ялинки, зможуть відзначити Новий рік або Різдво Христове всі, кого ці свята застануть у дорозі, хто не встигає дістатися до родинного святкового застілля, – ділиться своїми міркування директор Борзнянського держлісгоспу Андрій Лашко. – На оновленому рекреаційному пункті є не лише гарна ялинка, а й усе інше для приготування святкового столу: мангал, шашличниця, й доволі місця для хороводів довкола ялинки.

Отож тут, хто забажає, можна і по-сімейному відзначити рік новий навіть у родинному колі разом із дітьми. Така зустріч Новоріччя і Різдва, на переконання директора держлісгоспу, запам’ятається надовго. Серед природи, в зимовому лісі.

Хто захоче – хай переконається. Ласкаво просимо!

Микола Тищенко, Чернігівське ОУЛМГ

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства