Обмінялися пам’ятними м’ячами дружби

У п’ятницю, 9 серпня, на лижній базі Чернігівської дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву над Десною відбулася традиційна, вже сімнадцята, Міжнародна спартакіада працівників Гомельського державного виробничого лісогосподарського об’єднання Білорусі і лісівників державних підприємств Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Делегацію лісівників-спортсменів з Гомельщини очолював генеральний директор Гомельського  лісогосподарського об’єднання Юрій Липський. Її також представляли голова профспілкових організацій працівників лісу і природокористування Олександр Василенко і заступник генерального директора Гомельського лісооб’єднання з ідеологічної роботи Олена Потапова. Команду лісівників-спортсменів з Гомельщини представляли також вісім директорів держлісгоспів.

Міжнародну зустріч відкрив і привітав усіх учасників Спартакіади на берегах Десни начальник Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Зінченко. З вітальним словом до учасників виступила і голова обкому профспілок працівників лісової галузі Чернігівщини Наталія Кудласевич.

Дівчата-лісовички Чернігівщини вручили гостям на українських рушниках хліб-сіль, а голова обкому профспілкових організацій ЧОУЛМГ Наталія Кудласевич – керівництву і директорам лісгоспів – пам’ятні календарі з історії попередніх міжнародних спартакіад, які відбувалися на Гомельщині і Чернігівщині в різні роки.

Змагання XVII Міжнародної спартакіади, як і раніше, відбувалися в атмосфері товариськості, щирого прагнення кожної з команд до перемоги, гарячої підтримки вболівальників.

Дев’ять видів спортивного суперництва визначали переможців на різних майданчиках Спартакіади.

У матчі з міні-футболу, який провели поміж собою директори гомельських і чернігівських держлісгоспів, перемогу здобули білоруси, а українці відзначилися тим, що в їхній команді ворота захищав найстаріший за віком голкіпер – заслужений працівник лісового господарства України, директор ДП «Добрянське лісове господарство» Іван Горохівський.

А ось у матчі з міні-футболу команд лісівників-спортсменів перемога була за чернігівцями. Чернігівці здобули першість також у змаганнях з настільного тенісу, волейболу, гри в шашки, гирьовому спорті і стрільбі з пневматичної зброї. У професійному ж киданні сокири та розпилюванні колоди на швидкість перемогу здобули білоруські спортсмени.

Наприкінці змагань команди  обмінялися пам’ятними м’ячами дружби з підписами всіх учасників Спартакіади.

Нагороди переможцям XVII Міжнародної спартакіади з побажаннями подальших успіхів у праці і спорті вручали начальник ЧОУЛМГ Олександр Зінченко та генеральний директор Гомельського державного виробничого лісооб’єднання Юрій Липський.

Пам’ятні сувеніри переможцям вручили також голова обкому профспілок працівників лісового господарства Чернігівщини Наталія Кудласевич і голова профспілкових організацій Гомельського лісогосподарського об’єднання Олександр Василенко.

На завершення цієї хвилюючої події заслужений працівник лісового господарства України і учасник Спартакіади Іван Горохівський запросив гостей з Білорусі до мальовничого і знаного в усій Україні рекреаційного пункту «Голубі озера».

 

Олександр Тищенко, ДП «Добрянське лісове господарство»

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства