Петру Погребняку – 60!

Свій ювілей Петро Петрович Погребняк зустріне у рідному колективі. Після трирічної вимушеної перерви він повертається на рідне підприємство – на посаду лісничого Брецького лісництва, ДП «Корюківське лісове господарство».

 

Шановний Петре Петровичу! Ваш отчий край, Ваш рідний дім, Ваша робота за покликанням – це щедрі й вічнозелені ліси Корюківщини, і до них Ви, на щастя, повертаєтесь нині.

Звісно, і школярем-підлітком, і юнаком з атестатом зрілості в руках Ви мріяли стати лісівником. І наполегливо, цілеспрямовано йшли до здійснення своїх юних намірів та сподівань. А навчання в Українській сільськогосподарській академії додавало Вам впевненості в своїх силах і зміцнювало крила мрії.

Ще молодим дипломованим спеціалістом (у далекі тепер 80-ті роки) і шлях свій трудовий розпочали у батьківській стороні: спочатку помічником лісничого Андрониківського лісництва, згодом – лісничим цього ж лісництва. А через деякий час, набравши у свою професійну «скриньку» достатньо вміння та досвіду, очолили Брецьке лісництво.

«Для мене корюківські ліси – це моє життя, мої друзі, моя домівка», – щиро каже Петро Петрович, який з 1999 до 2017 року очолював ДП «Корюківське лісове господарство». Доброзичливий і виважений у стосунках з людьми, чудовий спеціаліст, Ви створили хороший трудовий колектив. Підприємство, яке Ви очолювали, завжди було «на плаву», які б суворі економічні віхоли не вирували на українській землі. Ви дорожили людьми, боролися за кожного свого працівника, батьківське плече завжди підставляли молоді і самовіддані в повсякденній роботі, а тому Вас і шанують, і люблять колеги.

У Вас, Петре Петровичу, незаперечний авторитет у великій родині лісівників Чернігівщини. Бо Ви – справжній майстер своєї справи і надійний товариш, порядна, сердечна людина.

Впродовж трудових років Вас неодноразово нагороджували грамотами Чернігівської обласної та Корюківської районної державних адміністрацій, Державного агентства лісових ресурсів України. Ви стали відмінником лісового господарства, маєте й іменний годинник ДАЛРУ. Ваша самовіддана високопрофесійна праця гідно цінується. Але головне – Ваше вірне служіння лісам України і шана людська.

У Вас чудова сім’я, гарні сини Тарас і Богдан. Богдан пішов батьківською стежкою: закінчив Національний університет біоресурсів і природокористування України і гідно продовжує лісівничу династію.

Наш шановний друже і колего!

Вітаємо Вас з 60-річчям і бажаємо міцного здоров’я, сімейного благополуччя, наповнених сонцем років, нових здобутків і трудових досягнень.

 

З повагою – колеги та друзі

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства