ПРИЛУЦЬКІ ЛІСІВНИКИ ВСЕБІЧНО ПРОАНАЛІЗУВАЛИ ВИКОНАННЯ КОЛЕКТИВНОГО ДОГОВОРУ

У ДП «Прилуцький лісгосп» 12 лютого відбулася звітна профспілкова конференція, на якій розглядалися питання виконання за минулий рік двосторонніх зобов’язань колективного договору поміж адміністрацією підприємства та профспілкою, зміни і доповнення до колективного договору, звіт про використання профкомом коштів і кошторис профспілки на нинішній рік.

Делегати конференції заслухали доповідь директора лісгоспу Андрія Данька щодо діяльності підприємства,  співдоповідь голови профспілкового комітету Олександра Болобана про роботу профспілки та заступника голови профспілки Василя Христюка про внесення змін до колективного договору.

Не залишилися осторонь обговорюваних проблем делегати з інших підрозділів лісгоспу – вони висловлювали зауваження і пропозиції щодо роботи підприємства, діяльності профспілкової організації і найважливіших положень колективного договору.

На звітній конференції профспілкової організації Прилуцького держлісгоспу виступила голова обкому профспілки працівників лісового господарства Наталія Кудласевич. Вона ознайомила делегатів з виконанням зобов’язань  колективного договору в підприємствах лісової галузі області, оприлюднила плани профспілки на рік нинішній, всебічно проаналізувала стан справ у лісовій галузі.

Підсумовуючи продуктивну роботу звітної конференції, директор ДП «Прилуцьке лісове господарство» Андрій Данько сердечно подякував трудовому колективу за результативну роботу, підбив підсумки трудового суперництва поміж підрозділами лісгоспу.

Перше місце в змаганні прилуцьких лісівників посів колектив Кам’янського лісництва, друге – колектив Жадьківського, а третє – за Ічнянським лісництвом.

Визначені і кращі за професією працівники. Переможці трудового суперництва відзначені Почесними грамотами адміністрації та профспілки лісгоспу, а також грошовими преміями.

Невимушена атмосфера цього важливого зібрання дозволила відверто і всебічно обговорити невідкладні проблеми, досягнення та плани на майбутнє, поспілкуватися з однодумцям.

Двосторонні зобов’язання з колективного договору на звітній конференції визнані виконаними.

.За інформацією ДП «Прилуцьке лісове господарство»

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства