Привітання з Днем працівника лісу

Шановні колеги лісівничої галузі, дорогі ветерани і юні друзі з учнівських лісництв!

Цьогорічний вересень, як і в попередні роки, знаменує собою наше професійне свято – День працівників лісу. Та цьогоріч зустрічаємо його в непростий як для держави, так і в цілому для галузі час, коли продуктивній і успішній праці перешкоджає пандемія вірусу COVID-19, яка загострює фінансово-економічні негаразди в усіх сферах життя і виробництва держави.

Але ми, лісівники, за самою суттю нашої професії покликані бути оптимістами і твердо вірити, що «зелений скарб» Сіверського краю обов’язково примножимо і передамо наступним поколінням.

Задля безумовного досягнення цієї високої мети самовіддано трудиться на всіх ділянках лісогосподарювання і деревообробки весь майже тритисячний колектив держлісгоспів, оберігаючи, як зіницю ока, наші ліси від пожеж і хвороб, активно впроваджуючи прогресивні технології лісовідновлення і догляду за лісовими масивами, ощадливо й ефективно перероблюючи сировинні ресурси в продукцію, яка користується значним попитом на внутрішньому і зовнішньому ринках збуту.

Відрадно, що всю цю багатогранну діяльність лісівників систематично і змістовно висвітлює наш часопис «Ліси Чернігівщини», 55-й номер якого ви отримали напередодні нашого професійного свята.

Від імені редколегії часопису «Ліси Чернігівщини», який став справжнім літописом розвитку галузі і самовідданої праці лісівників, сердечно і щиро вітаю колег, ветеранів лісівничої галузі, юних ентузіастів учнівських лісництв з Днем працівників лісу!

Бажаю всім доброго здоров’я, злагоди в родинах і мирного неба, обов’язкового звершення надій і сподівань в досягненні високої мети – неухильно примножувати зелені скарби Придесення. А наш часопис «Ліси Чернігівщини» і надалі, сподіваюсь,  змістовно й широко висвітлюватиме розвиток галузі, її актуальні проблеми, досвід успішних виробничих підрозділів держлісгоспів, самовіддану працю кращих виробничників і професійний хист організаторів лісівничої справи, що  й засвідчуватиме наш поступ вперед, до європейських стандартів лісокористування і деревообробки.

Зі святом, колеги і побратими – з Днем працівників лісу!

Олександр Жук,

заступник начальника ЧОУЛМГ,

шеф-редактор часопису «Ліси Чернігівщини»

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства