Рік без Йосипа Райчинця

Так, саме стільки часу минуло відтоді, як поріг вічності переступив на сімдесят другому році життя заслужений працівник сільського господарства України, котрий багато літ очолював обласне управління лісового і мисливського господарства та обком профспілки працівників лісового господарства області Йосип Михайлович Райчинець.

Цій світлій людині, турботливе серце котрої завжди було сповнене синівською любов’ю до сіверянських лісів і до трудових колективів, що ними постійно опікуються, глибоко вдячні багато його вихованців, котрі пройшли школу Райчинця і нині трудяться на відповідальних посадах лісової галузі Чернігівщини і всієї України.
А ще весною під час проведення акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» у ДП «Новгород-Сіверське лісове господарство» висаджено іменні лісові культури на честь Йосипа Райчинця. Вони стануть живим вічним пам’ятником відомому лісівникові, котрий саме в цьому лісгоспі зміцнював крила для високого професійного злету.
Про звитяжний життєвий шлях знаного лісівника сердечно й тепло згадували його колеги, рідні і близькі, його численні вихованці, котрі зібралися в цей скорботний день біля пам’ятника Йосипу Райчинцю на його могилі.
До пам’ятника покладено барвисті літні квіти і вінки як символи глибокої шани і світлої пам’яті про людину, чиє життя слугуватиме взірцем для майбутніх поколінь лісівників Чернігівщини.

Микола ТИЩЕНКО,
Чернігівське ОУЛМГ


 

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства