Рятували ліси на Луганщині

Днями повернулися з відрядження лісівники Чернігівщини, які з 2 жовтня перебували на території Луганської області, в ДП «Станично-Луганське лісомисливське господарство», що знаходиться за два кілометри від кордону з Російською Федерацією та 2 км від лінії розмежування. Там вирувала масштабна, страшна пожежа, яка знищила тисячі гектарів лісу.

Однак, як відомо, чужої біди не буває. До оперативної групи увійшли: головний лісничий ДП «Остерський лісгосп», керівник групи Юрій Бійчук, його заступник, інженер з охорони та захисту лісу ДП «Новогород-Сіверське лісове господарство» Андрій Курганський, водій цього ж підприємства Ігор Обіденний, інженер з охорони та захисту лісу з Остерського лісгоспу Олександр Криволап, водії цього підприємства Федір Лабута, Олексій Озимай та їхні колеги з ДП «Остерський військовий лісгосп» Володимир Шишенко, Анатолій Погребняк і пожежний спостерігач Артем Шамраєв, а також водії з ДП «Чернігівське лісове господарство» Ігор Христенко, Роман Тарасевич та майстер лісу Олександр Ігнатенко.

Були залучені два пожежних автомобілі ЗІЛ-131 і пожежний модуль на базі УАЗ-3909 АЛП-5, котрі надавали допомогу в ліквідації масштабної пожежі, участь у якій брали лісівники з усієї України.

Лісівники Чернігівського ОУЛМГ отримали подяку від своїх колег із Луганщини. Також кожному з них оголосив подяки начальник Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства Сергій Аніщенко.

За інформацією Чернігівського ОУЛМГ

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства