Щаслива доля щедра повагою. Ларисі Іолкіній — 55!

Наприкінці січня відсвяткувала 55-річний ювілей Лариса Миколаївна Іолкіна – інспектор відділу кадрів Добрянського держлісгоспу.

Трудова діяльність цієї доброї і чуйної жінки від самого початку тісно переплетена з лісогосподарським виробництвом. Бо народилася і виросла  серед мальовничих сіверянських лісів у селі Михайлівському на Новгород-Сіверщині.

Після закінчення середньої школи вступила до Марийського ордена Дружби народів політехнічного інституту на факультет технології деревообробки. І вже з дипломом молодого спеціаліста переступила поріг Добрянської меблевої фабрики.

З тих пір для Лариси Миколаївни рідною стала Ріпкинщина. Саме тут гартувала фах вмілого і вимогливого організатора. Незаперечний авторитет здобула і в колективі ДП «Добрянське лісове господарство», де раніше працювала змінним майстром з навантажування вагонів Олешнянського нижнього складу та інженером-радіологом.

А нині шанована ювілярка – інспектор відділу кадрів. Посада, що й казати,  клопітна, така, що вимагає і чуйності, і уваги до кожної людини, до кожної лісогосподарської проблеми.

Дорога Ларисо Миколаївно! З нагоди ювілею прийміть від колег найщиріші вітання, сердечні побажання міцного здоров’я, душевного тепла, сімейної злагоди і довгих щасливих років, наповнених людською пошаною і вдячністю.

 

Лісівники Чернігівщини

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства