Щирий діалог з читачем

У черговому номері районної  газети «Життя Семенівщини» третя і четверта сторінки газети в газеті «Лісівник Семенівщини» майже повністю присвячені і проблемам лісівничої галузі, і найбільш повній інформації про будні і свята лісівників району.

Газета в газеті вітає із заслуженими нагородами до Дня працівника лісу всіх, кого відзначено за сумлінну працю Державним агентством лісових ресурсів України, Чернігівським обласним управлінням лісового та мисливського господарства, подяками голови Чернігівської облдержадміністрації, начальника ЧОУЛМГ, а також Почесними грамотами.

Зацікавить читачів району і виступ Олександри Дудко, котра понад двадцять років працювала директором Семенівського лісгоспу «Я дуже вдячна людям людям-фахівцям з великої букви».

Під рубрикою «Улюблена професія» «Лісівник Семенівщини» надав слово Олександру Некрасову – майстру лісу з 2005 року, котрий, маючи освіту техніка-лісовода, бере активну участь у лісозаготівлях, користуючись персональним комп’ютером, відпускає продукцію з лісових ділянок з великою точністю і ретельністю.

Керівництво Семенівського лісгоспу напередодні Дня працівника лісу на сторінках «Лісівника Семенівщини» висловило сердечну вдячність трудовому колективу лісгоспу і впевненість у тому, що цей трудовий колектив з упевненістю дивиться в майбутнє.

На четвертій шпальті районки лісівники продовжили діалог з читачем. Зокрема, в кореспонденції «Модернізація виробництва – запорука успішної роботи». Про це веде мову головний механік лісгоспу Дмитро Полторацький.

Під рубрикою «Людина і ліс» вміщено кореспонденцію про ветерана лісу Михайла Васильовича Нашивана, котрий багато років працює майстром лісу Костобобрівського лісництва.

Відрадно, що напередодні Дня працівника лісу традиційна газета в газеті «Лісівник Семенівщини» надала  читачам району широку й змістовну панораму трудових буднів і перемог лісівників Семенівщини.

Микола Тищенко, Чернігівське ОУЛМГ

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства