Щоб з юних літ любити і знати свій край

І це добре розуміють батьки і працівники Добрянського лісгоспу. Отож 7 червня  діти працівників лісгоспу відвідали парк природи «Беремицьке». Адже цей парк створений для пропагування ідей сталого природокористування, кліматичної освіти, реалізації соціальних проектів та формування відповідального ставлення до природи у майбутніх поколінь. Це відомий природоохоронний об’єкт на півдні області, розташований на лівому березі  Десни,     активно підтримує ідеї фонду Rewilding Europe щодо необхідності відновлення аборигенних екосистем Європи.

Діти  побували в конюшнях, де не лише частували коней, але й дізналися від фахівців історію кожної породи, особливості утримання та розведення цих гарних тварин.

А в MiniZoo юні природолюби познайомились з найменшими тваринками з різних куточків світу, дізнались про умови їх утримання. У Музеї «Диких котів» побачили представників роду котячих, які проживають на теренах України.

Окрім цих локацій юні екскурсанти побували в численних левадах парку, де теж мешкає багато  тварин і птахів. Особливо школярів зацікавив віл Сірої Української породи, історія його одомашнення та унікальні особливості цього виду тварин.

Також школярі дізналися і про тварин, які проходять реабілітацію в парку для подальшого випуску їх в дику природу. Родзинкою екскурсії стало відвідування вольєра, де знайшли притулок і фаховий догляд лосі, врятовані працівниками парку

Екскурсія надзвичайно сподобалася юним природолюбам, вчителям і батькам.

За інформацією ДП «Добрянське лісове господарство»

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства