«Спасибі Вам, колего й побратиме, за спільну працю, мудрість і вірність добрянським лісам»

Такі сердечні й щирі слова лунали з вуст багатьох працівників державного підприємства «Добрянське лісове господарство» на адресу заслуженого працівника лісового господарства України Івана Олексійовича Горохівського у стінах актової зали центральної садиби Добрянського держлісгоспу 18 березня цього року.

Сюди Іван Олексійович запросив на підсумкове зібрання колег, однодумців і друзів, з котрими десятки літ віддавав професійне вміння і організаторський хист заради розвитку Добрянського держлісгоспу, котрий десятки років був лідером серед лісгоспів Чернігівщини.

І в самого винуватця цієї щемливої події з рідним, ним виплеканим колективом, і в багатьох його учасників, без перебільшення, бриніли сльози на очах. Адже стільки нелегких доріг пройдено пліч-о-пліч зі славетним лісівником заради єдиного блага – доброго здоров’я тутешніх лісів і розвитку лісової галузі всього Придесення.

Понад два десятки літ Іван Олексійович безпосередньо очолював державне підприємство, гартував професійне вміння і організаторський хист багатьох нині знаних в області і в Україні лісівників, котрі добрим словом згадують його лісову науку як керівника держпідприємства і як очільника обласного управління лісового та мисливського господарства.

І сьогодні естафету керманича держпідприємства він з честю передає таки ж своєму учневі, донедавна головному лісничому ДП «Добрянське лісове господарство» Денису Землянку.

– Я твердо переконаний, що Денис Геннадійович з честю справиться з покладеними на нього обов’язками, не підведе колектив, у котрому зростав як професіонал і керівник. Він добре знає стан справ у добрянських лісах. Отож хочу по-батьківськи тепло і щиро охарактеризувати свого молодого колегу, котрому буде під силу справитися із складними проблемами реформування галузі, – запевнив Іван Олексійович. – Але усвідомлюю і те, – продовжив заслужений працівник лісового господарства України, – що наші українські ліси, лісова галузь всієї держави нині потребує глибоких, якісних і успішних реформ. А кому ж їх впроваджувати, як не молодим професіоналам?!

На завершення зустрічі у рідному колективі Івану Олексійовичу Горохівському вручали квіти, висловлювали побажання доброго здоров’я, довголіття, творчого неспокою, щоб і надалі залишався лісівником з великої літери.

 

За інформацією ДП «Добрянське лісове господарство»

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства