СТЕЖИНАМИ ПРИРОДИ

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії. Саме в дітях продовження роду людського й здійснення їх мрій і сподівань на краще.

Тому у цей літній день за ініціативи ДП «Прилуцький лісгосп» відбувся екологічний квест «СТЕЖИНАМИ ПРИРОДИ», учасниками якого стали об’єднані команди Лісовосорочинської та Дідівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Важливим є те, щоб діти, бачачи і розуміючи свою єдність з природою, переживали, оберігали і примножували природні багатства. Тому у школярів разом зі своїми координаторами була особлива мандрівка, яка допомогла ще краще зрозуміти красу навколишньої природи. А ще – це гра-випробування начитаності, ерудованості, витривалості та вміння грати у команді. Виконання завдань потребувало від учасників поєднання кмітливості та винахідливості. Квест проводився за традиційною технологією інтелектуально-рухливої гри, що полягала у проходженні командою вказаного маршруту за умови виконання спеціальних завдань. Мандруючи лісовими стежками, на кожній станції («Квіткова галявина», «Екстремальна», «Креативний художник», «Біологічні фразеологізми», «Рослини з легенд», «Сторінками Червоної книги» та ін..) діти дізнавалися цікаві факти і легенди про ліс, відповідали на запитання, розв’язували екологічні задачі, розгадували загадки, вони не тільки самі вчилися, а й навчали один одного, обмінювалися досвідом і знаннями.

По закінченню заходу до школярів з вітальним словом звернувся директор ДП «Прилуцький лісгосп» Валентин Сурай та побажав всім учасникам яскравого дитинства, сповненого любові, ласки та добра. За активну участь у екологічному квесті команди отримали грамоти та призи.

Не зважаючи на втому, діти щасливі і радісні поверталися додому, оскільки перебування на природі завжди має позитивний вплив. Неординарна подія дозволила школярам краще пізнати один одного та скріпити дружні взаємини, що стане приводом для подальших зустрічей на лісових стежках. Сьогодні перемогла дружба і хороший настрій, а це головне!

 

Аліна Майборода, ДП «Прилуцьке лісове господарство»

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства