Свято для дітей від профспілки лісівників

Добра традиція в лісівників – створення гарного настрою для дітей напередодні новорічно-різдвяних свят. Адже саме в підростаючому поколінню ми бачимо опору для щоденної боротьби із труднощами, а також здійснення своїх мрій і сподівань. Піклуючись про дітей, прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини, рідну землю та ліси, і свій рідний край.

Кожного року в Державному підприємстві «Чернігівське лісове господарство» організовують передсвяткові привітання та цікаві заходи для дітей лісової галузі.

Від Первинної профспілкової організації підприємства солодощі отримали 106 дітей. Ще одним приємним сюрпризом стала святкова програма в дитячому розважальному центрі «Дитяча планета». Ігри, конкурси, квести, посмішки та запальна енергія стали справжньою винагородою для організаторів. А позитивний настрій отримали не лише діти, а й батьки які завітали на свято.

Фінальний подарунок новорічно-різдвяної програми для дітей від профспілки лісівників – казкове дійство у Чернігівському обласному музично-драматичному театрі імені Т.Г.Шевченка.

Красива і захоплююча інтермедія перед початком театральної вистави у драмтеатрі зібрала найактивнішу малечу. Дійство проходило біля ошатної ялинки, за участі казкових героїв, – Дідом Морозом і пінгвінами. Потім всіх запросили в зал для перегляду «Зимової казки».

Щира та зворушлива історія про дружбу і чарівництво, працьовитість і лінощі, добросердечність і заздрощі. Такою запам’яталася дітям музична вистава, що подарувала всім новорічний настрій.

Дружня команда лісівників завжди створює святковий настрій для дітей. Адже що може бути важливіше, ніж піклування про підростаюче покоління?

 

ДП «Чернігівський лісгосп»

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства