У Городні провели нараду та привітали ювіляра

Днями відбулася виїзна виробнича нарада Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства. Провели її в ДП «Городнянське лісове господарство», в актовій залі адмінбудівлі держлісгоспу. Відкриваючи нараду, начальник Чернігівського ОУЛМГ Сергій Аніщенко розповів про історію цього лісгоспу, який він донедавна очолював.

Тут є фотогалерея історії господарства з портретами усіх його керівників. Серед них – заслужений працівник лісового господарства України Василь Федосійович Тимко, котрому 10 січня виповнилося 70 років. Як відомо, Василь Федосійович керував цим лісгоспом протягом 25 років і вивів господарство в лідери лісової галузі. Тож Сергій Аніщенко та колеги щиро привітали ювіляра.

Також участь у нараді взяли голова обкому профспілки працівників лісового господарства Наталія Кудласевич та ветерани лісової галузі Чернігівщини, заслужені лісівники України Микола Засько і Петро Погребняк.

Головне питання наради – виконання постанови Кабміну України «Про реалізацію експериментального проєкту щодо проведення електронних аукціонів з продажу необробленої деревини». Головний інженер, заступник начальника управління Олександр Жук розповів, як виконується ця урядова постанова всіма лісогосподарськими підприємствами. Наразі є проблеми, і їх потрібно негайно виправляти. Вся деревина має проходити через аукціони, зокрема і дров’яна.

Головний лісничий, заступник начальника управління Володимир Єленич наголосив, що вже зараз необхідно готуватися до пожежонебезпечного періоду. Тому в квітні відбудуться спільні з ДСНС навчання з ліквідації лісових пожеж на базі ДП «Корюківське лісове господарство».

Начальник ОУЛМГ Сергій Аніщенко підвів підсумки наради, підкресливши важливість обох питань. Також головне зараз для підприємств – це їхній фінансовий стан. Потрібно заробляти кошти, щоб усі працівники лісгоспів мали гідну зарплату.

 

За інформацією Чернігівського ОУЛМГ

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства