Українсько-білоруське братерство

Днями у Гомелі, в Білорусі, відбулася звітно-виборна конференція Гомельської обласної організації Білоруської профспілки працівників лісового господарства та природокористування. У конференції взяла участь голова Чернігівської обласної організації профспілки працівників лісового господарства Наталія Кудласевич.

Лісівників і профспілкових активістів Чернігівщини та Гомельщини об’єднує співпраця з обміну досвідом роботи, що й закріплено в угоді між двома обласними профспілками. Тому вже стало доброю традицією запрошувати колег на важливі заходи.

Перед початком конференції Наталія Кудласевич зустрілася з директором Інституту лісу Білоруської Академії наук Олександром Ковалевичем. Було обговорено гостру проблему, яка наразі хвилює українських та білоруських лісівників – масове всихання соснових лісів (білоруський досвід вирішення цього питання). Також Наталія Кудласевич побувала в музеї лісу інституту, який справив на неї чудове враження.

Звертаючись до делегатів на конференції, Наталія Миколаївна відзначила, що для обох держав принципи роботи профспілкових організацій однакові: представляти та захищати трудові, соціально-економічні права членів профспілки. Їй було приємно, що в Білорусі особливо цінують людину праці, і це закріплено в законодавстві. Наталія Кудласевич подякувала колегам за співпрацю і висловила впевненість, що дружні стосунки між нашими країнами та лісівниками збережуться.

На XVII обласній конференції в Гомелі обрали на новий п’ятилітній термін головою обласної профспілки давнього друга чернігівських лісівників Олександра Василенка.

Наталія Кудласевич вручила від чернігівських лісівників нещодавно виданий ошатний фотоальбом «Спорт і лісівниче братерство», де увічнена в світлинах справжня дружба лісівників двох держав.

 

За інформацією Чернігівського ОУЛМГ

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства