Вячеслав Киченок вдруге очолив Чернігівський лісгосп

17 серпня у ДП «Чернігівське лісове господарство» відбулося представлення колективу нового директора. Ним став досвідчений інженер лісової справи Вячеслав Сергійович Киченок.

Представив нового керівника трудовому колективу лісгоспу заступник начальника, головний інженер Чернігівського ОУЛМГ Олександр Жук. Він подякував попередньому директору Юрію Ревку за п’ять років роботи.

Новий керівник об’єднаного лісового господарства Вячеслав Киченок – лісівник, як мовиться, за велінням долі. Народився у селі Тужар на Козелеччині, школу закінчив у Задеріївці на Ріпкинщині серед розкішних соснових борів. Отож батьки схвалили вибір сина, коли він вирішив вступити до Лубенського лісового технікуму, який закінчив з відзнакою.

Відтак здібний і допитливий випускник розпочав трудову діяльність з посади майстра на лісозаготівлях у Чудівському лісництві ДП «Добрянське лісове господарство».

Згодом без відриву від виробництва здобув вищу освіту у Львівському державному лісотехнічному університеті.

Тривалий час Вячеслав Сергійович працював начальником Добрянського нижнього складу, майже півроку у 2007 році він вже очолював ДП «Чернігівське лісове господарство», тож тепер повертається сюди вдруге.

Кілька років був заступником начальника, головним інженером Чернігівського ОУЛМГ. А у 2011 році був призначений головним інженером Добрянського держлісгоспу. З 2022 року – головний інженер ДП «Городнянське лісове господарство».

Усі лісівники Сіверського краю і, звичайно ж, рідного трудового колективу знають і поважають його як здібного організатора і висококваліфікованого спеціаліста.

Лісівники Чернігівщини вітають Вячеслава Киченка з призначенням на посаду директора ДП «Чернігівське лісове господарство», бажають здоров’я і успіхів у досягненні значно вагоміших результатів заради мирного неба над рідним Придесенням і всією Україною!

 

За інформацією Чернігівського ОУЛМГ

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства