Взаємокорисна зустріч

Нещодавно на підприємстві «СЛАВ ФОРЕСТ», яке функціонує в Корюківській громаді, відбулася зустріч представників лісової  та деревопереробної галузі  області з  представниками Латвії. На зустрічі  всебічно обговорювалися  напрямки тісної і перспективної співпраці  у сфері лісопереробної галузі між Чернігівщиною та Латвією.

У перший день перебування на Чернігівщині гості відвідали ДП «Городнянське лісове господарство» та ДП «Новгород-Сіверське лісове господарство». Вони цікавились лісосировинними ресурсами та особливостями  лісогосподарювання на Придесенні.

У зустрічі взяли участь заступник голови облдержадміністрації Олександр Савченко, Надзвичайний та Повноважний посол Латвійської Республіки в Україні Юріс Пойкас, радник посла Латвійської Республіки в Україні з економічних питань Айнарс Межулис, заступник голови Державного агентства лісових ресурсів України Юрій Болоховець, заступники начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Жук та Володимир Єленич, Корюківський міський голова Ратан Ахмедов та директор ТОВ «СЛАВ ФОРЕСТ» Андрій Фітісов.

Представники Латвійської республіки мали змогу ознайомитися з різними технологіями деревопереробки, які використовуються на підприємстві та планами на майбутнє, які передбачають плідну співпрацю.

До речі, підприємство «СЛАВ  ФОРЕСТ» налагодило також тісну  і взаємокорисну співпрацю з державними і комунальними підприємствами лісових господарств Чернігівської та Сумської областей.

У свою чергу латвійські гості поділилися передовим досвідом з лісовідновлення, догляду за лісом, заготівлі лісосировини та деревопереробки і запросили лісівників та деревопереробників Чернігівщини ознайомитися з ефективною моделлю ведення цього виду господарювання у них.

Оксана Рябець, ТОВ “СЛАВ ФОРЕСТ”

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства