Юрій Болоховець – голова Державного агентства лісових ресурсів України

Кабмін своїм розпорядженням призначив добре знаного на Чернігівщині лісівника Юрія Віталійовича Болоховця головою Державного агентства лісових ресурсів України.

 

Юрій Болоховець – родом із Придесення, уродженець села Івангород Ічнянського району. Після школи навчався в Національному аграрному університеті на лісогосподарському факультеті. Два роки працював у Міністерстві екології та природних ресурсів. У 2007 році повернувся на рідну Ічнянщину. Працював інженером у місцевому лісгоспі, п’ять років – лісничим, потім – директором Прилуцького лісогосподарського підприємства. Вісім років очолював ДП «Ніжинське лісове господарство» і за цей період підприємство стало одним із кращих в Чернігівському ОУЛМГ.

Торік талановитого, досвідченого фахівця призначили начальником обласного управління лісового та мисливського господарства. І також у липні 2020-го розпорядженням Кабміну був призначений заступником голови Державного агентства лісових ресурсів України. А 17 лютого нинішнього року на засіданні уряду його призначили головою.

Кипуча енергія Юрія Болоховця, поєднана з працьовитістю і чуйним та уважним ставленням до людей, здобули заслужений авторитет не лише у лісівників, а й жителів Чернігівщини, які обирали його депутатом Чернігівської обласної ради.

Лісівники області від усієї душі вітають свого колегу з високою державною посадою і зичать Юрієві Віталійовичу міцного здоров’я, любові, щастя та усіх гараздів! Віримо, що реформування лісової галузі в цей такий непростий час, завдяки керівництву Юрія Болоховця, стане успішним.

 

За інформацією Чернігівського ОУЛМГ

 

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства