Ювілей видатного лісівника України

21 червня лісівники, колеги та друзі, з усіх областей нашої держави та зарубіжжя сердечно вітають з ювілеєм видатного лісівника України. Нині виповнилося 65 років Петру Івановичу Лакиді, Заслуженому діячу науки і техніки України, відміннику освіти України і відміннику лісового господарства України, доктору сільськогосподарських наук, професору, директору навчально-наукового інституту лісового і садово- паркового господарства Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Добрий, хороший слід залишив Петро Іванович і на Придесенні, зокрема в Добрянському держлісгоспі, а саме – в Олександрівському лісництві.

Після закінчення Української сільськогосподарської академії у далекому 1975 році Петро Лакида був призначений на посаду помічника лісничого у Олександрівське лісництво Добрянського держлісгоспу. Тут молодий фахівець пройшов своє професійне загартування, створюючи нові ліси Сіверського краю.

Сьогодні ім’я Петра Івановича Лакиди знане й шановане в лісовій галузі держави. За 35 років наукової і педагогічної діяльності він підготував когорту справжніх фахівців, які дбають про зелені масиви в усіх куточках України. І нині в колективі чернігівських лісівників працює немало учнів Петра Івановича, які висловлюють своєму вчителю щиру подяку за світло знань. Пам’ятають його і придеснянські ліси…

Шановний Петре Івановичу! Наша лісівнича громада Чернігівщини від усієї душі тепло вітає Вас, дорогий Учителю і Наставнику! Ви –  справжній Професіонал, мудра та шляхетна Людина, яскрава Особистість! Ваше велике, подвижницьке життя – приклад для усіх нас. Щиро пишаємося Вами. Зичимо здоров’я, довголіття, любові, добра, радості, щастя, усіх гараздів!

Лісівники Чернігівщини

 

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства