З Днем працівника лісу!

Шановні колеги, ветерани лісового господарства, юні друзі з учнівських лісництв!
Щиро вітаю всіх Вас з нашим спільним професійним святом –
Днем працівника лісу!

Знаменно, що це свято припадає на благодатну пору золотої осені і об’єднує людей, відданих обраній професії та рідній природі.
У згуртованому тритисячному колективі лісівників Чернігівщини немало досвідчених і молодих фахівців, котрі трудяться за покликом серця, оберігаючи і примножуючи лісові багатства Сіверського краю. Саме Вам висловлюю свою безмежну подяку і побажання гідно вистояти у випробуваннях, викликаних економічною кризою, змінами клімату і природними катаклізмами. Незважаючи на всі труднощі, Ви наполегливо шукаєте й знаходите ефективні засоби протидії в будь-якій складній ситуації, успішні шляхи виходу з неї.
Наша галузь – одна з небагатьох в області, яка робить стабільний внесок в її економіку, соціальну сферу, демонструє високий потенціал розвитку. Ми маємо реальні перспективи для втілення поставлених перед лісовою галуззю завдань, нових підходів господарювання. А це, насамперед, розширення співпраці з підприємцями під час виконання лісогосподарських робіт, впровадження європейського досвіду та повний перехід на єдину державну систему електронного обліку деревини.
Напередодні свята особисто звертаюся до кожного лісівника. Дорогі колеги, із власного досвіду знаю всі труднощі нашої професії. Що й казати, терниста і звивиста ця стежка, але одного разу ступивши на неї, справжній лісівник уже ніколи не зупиниться, не повернеться і не пожалкує про свій вибір. Слава ж Вашим натрудженим рукам і турботливим серцям!
Бажаю всім Вам правильних рішень на перехрестях долі, міцного здоров’я, миру, затишку і злагоди у Ваших родинах. Нехай майбутнє усміхнеться всім нам щасливими днями, а добрі справи відгукнуться в серцях людей повагою і теплим словом.

З глибокою вдячністю і найщирішими побажаннями
Олександр ЗІНЧЕНКО,
начальник Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства