З Днем журналіста!

Зі здобуттям незалежності суверенна Україна і її журналістська спільнота 6 червня відзначає День журналіста. Це професійне свято тих, хто правдивим і пристрасним словом захищає в суспільстві правду, громадянські свободи і права, європейські цінності, суверенітет і територіальну цілісність держави, принципово і безкомпромісно бореться  в ефірі, на шпальтах газет і журналів з корупцією, чиновницькою байдужістю і чванством, піднімаючи на вершини слави і всенародного визнання людей сумлінної і самовідданої праці в ім’я розквіту рідної Вітчизни. А також мужніх захисників територіальної цілісності держави, котрі, не шкодуючи ні сил, ні здоров’я, ні самого життя захищають священні кордони Батьківщини.

Відрадно, що в журналістському загалі немало й таких, хто за мету своєї постійної і цілеспрямованої діяльності обрав тему захисту рідного природного довкілля, динамічного розвитку української лісової галузі, ефективного використання лісосировинних ресурсів, усієї фауни і флори найщедрішого зеленого скарбу України і рідного Придесення. Честь і хвала тим небайдужим, котрі прагнуть добро і красу рідної природи не лише вберегти, але й в стократ примноженим передати нащадкам!

І мова не лише про постійних піклувальників лісу – фахових  лісівників, а й про тих, хто важливість нелегкої, звитяжної праці кожного лісівника, єгеря, лісоохоронця пристрасним словом доносить до серця й свідомості широкої громадськості – про тих постійних дописувачів нашого часопису «Ліси Чернігівщини», інших засобів масової інформації.

Знаменно, що цьогорічний День журналіста відзначаємо якраз в сторічний ювілей утворення Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства і в п’ятнадцяті роковини з дня виходу першого номера часопису «Ліси Чернігівщини».

У зв’язку з цим та з нагоди Дня журналіста керівництво обласного управління та редколегія часопису «Ліси Чернігівщини» щиро вітають читачів і дописувачів до нашого часопису та сердечно бажають всім постійно тримати в полі свого життєвого світогляду найбільш актуальні проблеми лісів Придесення та його довкілля. І щоб ніколи не стомлювалися ні почуття, ні творчі задуми від такої любові і вірності нашим чернігівським лісам!

У світлий день професійного свята – Дня журналіста – особливо теплі слова визнання керівництво управління, редколегія часопису і особисто начальник ЧОУЛМГ Сергій Аніщенко адресують найбільш активним дописувачам до часопису, чиє слово здобуло вже визнання, заслужену шану і авторитет серед лісівників Чернігівщини, а саме – інженеру лісових культур Аліні Майбороді з ДП «Прилуцьке лісове господарство», заступнику редактора районної газети «Новини Городнянщини» Павлу Дубровському, інженеру з охорони та захисту лісу з ДП «Семенівське лісове господарство» Михайлу Волку, голові профспілкової організації ДП «Ніжинське лісове господарство» Юлії Стрілець. Їхній журналістський доробок в часописі «Ліси Чернігівщини» наказом начальника ЧОУЛМГ Сергія Аніщенка відзначено Почесними грамотами Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Сердечно вітаємо також з професійним святом журналістів газети «Чернігівщина» – вірного побратима часопису «Ліси Чернігівщини» та журналістів газет територіальних громад області, для котрих теми розвитку лісової галузі та захисту довкілля завжди актуальні і постійні.

Добра вам, міцного здоров’я, нових творчих злетів, дорогі колеги, у вашій благородній справі!

 

Редколегія часопису «Ліси Чернігівщини»,

Чернігівської обласної організації товариства лісівників України

 

 

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства