Заради майбутніх поколінь

Під керівництвом досвідчених лісівників ДП «Корюківське лісове господарство» вся громадськість району натхненно трудилася над відтворенням лісопаркової зони міста під час акції «Майбутнє лісу в твоїх руках».

Розпочалася акція з промови директора лісового господарства Олега Петренка, котрий наголосив на важливості участі суспільства в створенні та збереженні лісів, а особливо в залученні до таких акцій підростаючого покоління:

– Нині в нашому суспільстві особлива увага приділяється проблемам екології на планеті в цілому. Велику роль в цьому, звичайно, відіграють і ліси – зелені легені планети. З метою формування екологічної культури, залучення до активної природоохоронної діяльності населення ми і проводимо ось такі заходи.
Під час акції закладено алею на честь учасників бойових дій на Сході України, яку назвали іменем загиблого в АТО працівника Корюківського лісового господарства Миколи Лущика. Його пам’ять присутні вшанували хвилиною мовчання.
В акції також взяли участь школярі Корюківської гімназії та учнівського лісництва Корюківської ЗОШ №1 разом з вчителями, працівники апарату лісгоспу з родинами, колишні працівники, а нині пенсіонери Корюківського лісового господарства, учасники бойових дій на Сході країни, мер міста, головний лікар з колегами, представники ТОВ “Ванесса” та інших підприємств і установ і ще багато жителів Корюківки.

На ділянці площею понад гектар висаджено 5800 саджанців дуба, берези, липи, модрини, сосни та інших видів лісових культур.

ДП «Корюківське лісове господарство» висловлює щиру подяку всім небайдужим, котрі долучилися до акції.

Справді, ми творимо майбутнє усі разом!

За інформацією ДП «Корюківське лісове господарство»

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства