Заслужений лісівник України став людиною року

За вагомий особистий внесок у розвиток лісового господарства України, відновлення та збереження державного лісового фонду, вагомі трудові досягнення та багаторічну сумлінну працю, звання «Заслужений лісівник України» присвоєно  Лисенку Володимиру Андрійовичу – лісничому Ічнянського лісництва державного підприємства “Прилуцьке лісове господарство”.

«Ічнянське лісництво посідає одне із чільних місць в ДП «Прилуцький лісгосп». Очолюваний Вами колектив лісництва вносить вагомий вклад у захист земельних угідь та поліпшення стану довкілля, забезпечує потреби жителів  регіону у різноманітній лісовій продукції, турбується про лісові насадження, про неприпустимість їх масової вирубки та засмічення, бо ліс – це неоціненне багатство країни, витвір природи і людської праці, що має важливе економічне і екологічне значення», – наголосила у  вітальному слові Олеся Кісленко. Також очільник району подякувала Володимиру Андрійовичу за щоденну нелегку працю та побажала міцного здоров’я, сімейного затишку та злагоди.

Директор підприємства Валентин Сурай долучився до привітань та зазначив, що Володимир Андрійович невтомний трудівник, людина, яка має великий авторитет і повагу не лише в колективі лісництва і лісгоспу. Він – великий працелюб, вимогливий та принциповий керівник, мудрий порадник і наставник. Завдяки його умілому керівництву та ініціативі Ічнянське лісництво посідає передові місця в трудовому змаганні серед лісництв лісгоспу.

Також під час урочистостей голова Представницького об’єднання ГО “Народна Рада Ічнянщини” Віталій Чешко вручив Володимиру Лисенку диплом Всеукраїнського об’єднання громадян “Країна” диплом у номінації “Людина року –  Меценат”.

Лісівники Прилуччини вітають Володимира Андрійовича  із почесним званням, бажають йому міцного здоров’я, наснаги, нових здобутків на благо рідного краю.

За інформацією ДП «Прилуцьке лісове господарство»

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства