ЗБЕРЕЖІМО ПЕРВОЦВІТИ НАШОГО КРАЮ!

21 березня в усьому світі відзначається Міжнародний день лісу або Всесвітній день захисту лісів. Тому для поглиблення знань учнів про ліс, про різноманітність первоцвітів, прищеплення бережного ставлення до природи, оберігання первоцвітів від збирання їх для продажу, у Лісовосорочинській ЗОШ, де функціонує Кам’янське учнівське лісництво «Зелений патруль», відбулася екологічна година «Збережемо первоцвіти нашого краю», яку підготувала вчитель хімії та біології, керівник учнівського лісництва Тетяна Анатоліївна Горбач. Також на захід до юних природолюбів завітали і їхні наставники-лісівники: головний лісничий ДП «Прилуцький лісгосп» Олександр Червоняк, інженер лісових культур Аліна Майборода та інженер охорони та захисту лісу Валерій Клочко.

Квітка – вершина краси і гармонії життя, найбільш яскраве і ніжне творіння, яке коли-небудь доводилось спостерігати людству. А вісниками цього чуда, котрі щовесни нагадують нам про красу цього світу, повного світла і барв, є першоцвіти, які ми часто називаємо підсніжниками.

Учні переглянули презентацію ранньоквітучих рослин, відгадували загадки, грали в ігри, малювали «Павутинкою» та вчили правила поведінки людини в природі. Наприкінці такого цікавого та захоплюючого заходу всім учасникам були вручені маленькі подарунки.

Також протягом лютого-березня учні школи взяли активну участь в Всеукраїнській екологічній акції з охорони квітів-первоцвітів «Первоцвіт», малюючи листівки та плакати з даної тематики.

Підсумовуючи захід, головний лісничий ДП «Прилуцький лісгосп» закликав малечу берегти світ, що їх оточує, бо тільки краса врятує його. Жити так, щоб на нашій Батьківщині були чисті ріки, дзвінко щебетали птахи, цвіли дивовижні квіти!

За інформацією ДП «Прилуцьке лісове господарство»

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства