Життя, присвячене лісу

4 серпня відсвяткує своє 60-річчя лісничий Ріпкинського лісництва, заслужений працівник лісового господарства України Олександр Петрович Зогий.

Його лісовий шлях розпочався у Малинському лісовому технікумі. І перші самостійні професійні кроки юнак зробив у Білоцерківському лісгоспі на Київщині. Справжній чоловічий гарт молодий лісівник отримав в армії у далеких 80-х. Непрості то були роки – Олександр служив в Афганістані.

Обпалений війною, він повернувся до отчого дому. І добрянські ліси, знайомі з дитинства, допомогли колишньому воїну повернутися до мирної праці. Олександр Зогий у Чудівському лісництві трудився і помічником лісничого, й лісничим. Вечорами ж сидів за книжками – заочно вчився в Українській сільськогосподарській академії.

Згодом Олександр Петрович очолив Ріпкинське лісництво, яким керує вже 20 років. Нині це – дружний, міцний колектив, один із лідерів у Добрянському лісгоспі. Лісівники Сіверського краю цінують Олександра Зогого як совісну, доброзичливу людину, спеціаліста високого ґатунку. Він – відмінник лісового господарства України, який має немало професійних та державних відзнак, серед яких – Почесна грамота Верховної Ради України. А торік став заслуженим лісівником України.

Його наполегливість, цілеспрямованість, почуття відповідальності викликають велику повагу колег.

Вітаємо Вас, дорогий Олександре Петровичу, з 60-річчям! Зичимо Вам міцного здоров’я, миру і радості щодня, сімейного благополуччя, поваги й шани від людей та довгих щасливих років!

З повагою, лісівники Чернігівщини

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства