«Живий клас» у Світанківській школі – крокуємо в ногу з сьогоденням

Добра традиція святкування Останнього дзвоника завжди сповнена теплом, вдячністю та хвилюванням. Випускники з трепетом у серці починають нову віху вже дорослого життя, для інших школярів – це початок літніх канікул, чудової пори відпочинку та мандрівок.

Свято Останнього дзвоника відлунало і у Світанківській ЗОШ. Допитливі оченята першокласників, мужні постаті випускників, усміхнені обличчя вчителів, задумливі погляди батьків гармонійно поєдналися у єдине ціле і шкільне подвір’я наповнилося життям.

До улюбленої школи завітали і працівники Ніжинського лісгоспу.  Тісна багаторічна співпраця у шкільному лісництві не просто об’єднала учнів та лісівників, а й зробила їх справжніми друзями.

Саме тому й подарунок цьогоріч був особливим – дерев’яні меблі для живого класу на подвір’ї школи, щоб навчання  в умовах карантину було комфортнішим.

Попереду – ще не одна спільна екскурсія, щире спілкування та робота в симбіозі, тож за період літніх канікул лісівники побажали учням набиратися сил та наснаги для початку нових цікавих проектів та втілення інноваційних ідей шкільного лісництва у життя!

За інформацією ДП «Ніжинське лісове господарство»

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства