Зі святом Перемоги!

2

IMG_1013Шановні ветерани Другої світової війни і спадкоємці тих, хто не дожив до світлого Дня Перемоги, поліг смертю хоробрих, визволяючи рідну землю від фашизму, хто залишив ратні лави захисників Вітчизни вже у мирні роки,  примножуючи ратну славу славою трудовою в ім’я розбудови сильної європейської України!

Синівський Вам уклін від імені майже тритисячного колективу працівників лісівничої галузі Чернігівщини, сердечні вітання з незабутнім у віках Святом Перемоги і найщиріші побажання доброго здоров’я, мирного неба, щастя  в дітях і онуках, які продовжують могутній рід лицарів духу і відваги!

Як би не віддаляв швидкоплинний час уже нинішні покоління від переможного 1945 року, вони збережуть у пам’яті святі імена переможців, трудівників тилу, народних месників, котрі 9 Травня наближали як могли!

Сьогодні, відзначаючи 71 роковини Перемоги, сімдесятип’ятиліття народження партизанського руху на Чернігівщині лісівникам області особливо приємно усвідомлювати, що в ті буремні роки і наш рідний  Сіверянський ліс також став на захист рідної землі, перепиняючи ненависному ворогові шлях до партизанських загонів, даючи народним месникам надійний захист і своє тепло.

А в повоєнні роки ветерани лісівничої справи сповна віддячили лісові за те, заліковуючи тяжкі його рани, відроджуючи його могутню, добру силу для відбудови народного господарства. Щоб і нині наш ліс примножував економічну могутність незалежної України, надійно слугував подальшому соціально-економічному розвитку Придесення.

Зі святом  Перемоги Вас, дорогі колеги! Хай над нашою зеленою домівкою завжди буде ясне і мирне небо!

Добра всім, здоров’я міцного, щастя, звершення надій і прагнень!

Андрій Пивовар,

начальник Чернігівського ОУЛМГ

9_70

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства